Premierek kategória

0

Film premierek – 2014.04.03.

Kedves Olvasóink mit is írhatnánk a héten vászonra kerülő 5 filmről? Hát csak is  az igazat :). Spoilerezni továbbra sem fogunk és reklámozni sem szoktunk, de most azért egy ingyenes mozit ajánlanánk: a héten megjelenő Házasokk című filmet a Pólus Moziban a hűségkártyával rendelkezők -kártyánként 2 fő- ingyen nézhetik meg 2014.04.04.-én 19:30-as kezdettel. Hűségkártyát akár a helyszínen is be lehet szerezni. Reméljük kedvet csináltunk egy kis szórakozáshoz, azonban a héten nem csak ezt a vígjátékot lehet megnézni, hanem A hasonmás, a Nagytudásúak, a Reszkessetek kutyaütők! és a 9 hónap letöltendő című filmet is.

Több
0

Film premierek – 2014.03.27.

Michael Caine újra a vásznon, ahol egy özvegy professzort játszik, egy amerikai vígjátékban működik a kémia, Russell Crowe a Harry Potter varázslólányával Emma Watsonnal próbál az özönvíz elöl menekülni, három francia pedig megpróbálja felfedezni New Yorkot és a hét utolsó filmje az olasz választásokról szóló Viva La Libertá.

Több
0

Film premierek – 2014.03.13.

Ismét egy hét, amikor a pangás után nem fogunk tudni választani mi is a hét legjobb filmje, nyolc film közül lehet válogatni, hogy mit is szeretne az ember megnézni, az év eleji pangás után. Premierek között számítógépes játékból készült filmet a Need for Speed-et, 2 vallásosabb témájú filmet A názáreti Máriát és az Apácát, egy kellemesnek szórakozást ígérő 70-es évekből adaptált rajzfilmet Mr. Peabody történetét, egy az ex-vel kapcsolatot melengető filmet a Szerelem a felhők felett, egy belga vígjátékot és Kevin Costner új akciófilmjét a 3 nap a halálig című filmet találjuk. Kedves forgalmazók javasolnánk, hogy kicsit jobban terítsék a filmeket, hogy maradjon az ínséges időszakra is.

Több
0

Film premierek – 2014.03.06.

Forgalmazók a héten nem fukarkodtak a megjelenésekkel, hiszen a héten 9 film közül válogathatnak az ínyencek. Dráma, vígjáték, akció, életrajz és történelem is szerepel a kínálatban: 300, Vámpírakadémia, a 3 Oscar díjas  Mielőtt meghaltam, hogy nyert versenyt Paul Potts, Háromnál több esküvő is lesz a vásznon és ne feledkezzünk el Dyga Zsombor új filmjéről a Coach Surfről sem.

Több
0

Film premierek – 2014.02.27.

Újabb csütörtök, újabb premierek.  Láthatunk a héten egy kanadai dokumentum filmet melyben a rendező saját családja életét filmesíti meg, Zac Efron ismét hozza csajozós formáját, bár előtte fogadalmat tesz, egy családi filmdrámát amiben egy nevelő apja “terrorizálja” lánya családját, Liam Neeson légi marsall szerepében menti meg gépének utasait és két férfi utat fest erdő tűz után. Jöjjenek a részletek.

Több
0

Film premierek – 2014.02.20.

Hat premierrel tudunk szolgálni a héten. Sokunkat érdekli, érdekelte mi is történt Pompey-ben  és ezzel Hollywood is így elkészült a város pusztulásának nagy filmje. Heti másik siker gyanús film pedig a második világháborúban zajló német műkincs rablások meghiúsításáról szól Clooneyval, Damonnal és Goodmannel.

Több
0

Film premierek – 2014.02.13.

Február második hete és mi van akkor? Hát Valentin nap és a szerelmesek hete, ezen a héten a megszokottnál kicsit több a romantikus film. A hét érdekessége lesz a kislányok kedvence Justin Bieber filmje a Belive.

Több
0

Film premierek – 2014.02.06.

Írd és mondd a héten 9, azaz kilenc premier film közül lehet választani ezen a héten csütörtökön. Ugyan a drámák hete, de lesz animációs film,  romantikus film és sci-fi is. Lehet Legózni, de akik emlékeznek a Robotzsarura Peter Wellerrel és Nancy Allennel, azoknak most meg kell szokni Joel Kinnamant és a modernizált designt. A Vertigo Média jóvoltából a Nimfomániás második rész is a vászonra kerül, de lesz Kertvárosi bordély, két háborús film az egyik a második világháborúban, a másik pedig Afganisztánban játszódik.

Több
0

Film premierek – 2014.01.30

Itt van január utolsó csütörtökje, amikor is 5 filmet tudunk ajánlani. Megnézhetjük Tom Hankset Walt Disney szerepében,  de mellette szó lesz egy könyvtolvajról, a nagy ókori hősről Herkulesről és az ő legendájáról, egy ügyészről, aki behálózva érzi magát régi szerelmétől és egy német doktorról is. Mik is ezek a filmek? Nézzük részletesen és előzetesen.

Több
0

FIlm premierek – 2014.01.23.

És végre vége :D. Mármint az uborkaszezonnak, eljött az első olyan hét amikor van miből válogatni a mozikba látogatóknak. Egy Túl a sövényenre hajazó rajzfilm, egy 10 Oscarra jelölt krimi, a magyar múlt és Frankenstein is a vászonra került.

Több