Hírek kategória

0

Clooney és csapata (12)

Hollywood egyik legnehezebb filmes feladata a szereposztás: a készülő filmek alkotói ügynökök, közvetítők és a stúdiók elvárásai között tévelyegnek: az időpont-egyeztetés és az alku néha többet nyom a latban, mint egy jó forgatókönyv.

Kivéve, persze, ha a filmest George Clooney-nak hívják.

Több
0

Connelly és Crowe (12)

Jennifer Connelly jól érzi magát a bőrében és egyáltalán nem ért egyet a hollywoodi önsanyargató szépségideállal.

– Vagy húsz éve élek Hollywoodban – nyilatkozta nemrég a háromgyerekes szépség. – Láttam eleget abból, hogy hányféleképpen kínozzák magukat emberek, csak azért, hogy úgy legyenek szépek, ahogy elvárják tőlük. Nekem a boldogság többet ér.

Több
0

Soha nem kínozná magát a Noé sztárja

Nem akar megfelelni a Hollywood által diktált szépségszabványnak Jennifer Connelly, mert nem látja semmi értelmét. “Egyedül az a fontos, hogy az ember jól érezze magát és boldog legyen – mondja az Oscar-díjas színésznő. – Talán azért gondolom így, mert jó pár olyan embert ismerek, akik úgy akarnak kinézni, ahogyan ezek a szépségről hozott fura törvények megszabják, és kész rémálom az életük. Úgyhogy én nem kínozom magam semmi pénzért.”

Több
0

A birodalom zenéje

Mi az összefüggés a Tatooine és egy német kisváros lakóinak 1943-ban játszódó története között? A kérdés nem teljesen őrült, van rá válasz. És az: John Williams. A jövő héten a 82 születésnapját ünneplő filmzene-mester e két film kedvéért hagyta ott a nyugdíjas életet: nemcsak a Star Wars 7. része zenéjének megkomponálását vállalta el, hanem A könyvtolvaj-ét is (The Book Thief, hazai bemutató: január 30.) – de megérte: Oscar-díjra jelölték érte.

Több
0

A nő és vőlegénye

Scarlett Johansson olyan szép nő, hogy még látszania sem kell ahhoz, hogy mindenkit elvarázsoljon. Spike Jonze új filmje, A nő (16) (Her, hazai bemutató: február 6) az ő jelenlététől ragyog. A közeljövőben játszódó, különleges hangulatú, mégis nagyon romantikus film két főszereplője Joaquin Phoenix és Johansson… bár ő csak egy gép hangjaként van jelen. Mégis több filmes díjat nyert érte – még ha a Golden Globe-versenyből – éppen a láthatatlansága miatt – ki is zárták.

Több
0

Amerikai elefántember

Egy másnapos sztár a Broadwayn. A nagysikerű vígjáték trilógia főszereplője, Bradley Cooper hamarosan a világot jelentő deszkákon csillogtatja meg tehetségét. A Másnaposok-trilógiában közönségkedvenccé vált, és a Napos oldal-ban kiváló színészi képességeit is bizonyító Bradley megállíthatatlanul száguld a legnagyobb hírességek közé.

Több
0

Charlize Theron kidobatta Sean Penn-nel a fegyvergyűjteményét

Dúl a szerelem Charlize Theron és Sean Penn között, aminek ékes bizonyítéka, hogy a színésznő már párja hobbiját is kritizálni meri. Ugyanis kiderült, Theron áll Penn legújabb fájdalmas döntése mögött: az 53 éves sztár kidobta 60 darabos fegyvergyűjteményét.

Több
0

Üdvözlünk mindenkit a Pandorán

Jártál már Disneylandben? Még nem? Akkor érdemes egy kicsit várnod, mert a szórakoztató parkban elkezdték felépíteni az Avatar hihetetlen világát, Pandorát. A tervezők ígérete szerint a látogatók interaktív kirándulás keretében ismerhetik meg a bolygó egyedi élőlényeit és a hihetetlenül színes természeti környezetet. A floridai park eddig is óriási népszerűségnek örvendett a családok körében, most azonban a na’vik világával kiegészülve garantált lesz az egyedi élmény.

Több
0

Super-LEGO-Fluor

Fluor Tomi egy napra igazi szuperhőssé vált! A nagysikerű fiatal rappert kérték fel az év egyik legjobb animációs filmjének ígérkező vígjáték, A LEGO kaland (6E) (The LEGO Movie, hazai bemutató: február 6.) egyik szerepére. Pontosabban a filmben felvonuló hősök közül ő fogja szinkronizálni Supermant, akinek eredetileg Channing Tatum kölcsönözte a hangját. A „Mizu” című dallal berobbant tehetségnek azonban nem volt egyszerű dolga, hiszen több körös válogatáson vett részt, míg végül a filmet forgalmazó Warner Bros. őt választotta ki az egyik leghíresebb szuperhős magyar hangjának.

Több
0

Megdönteni Hajnal Tímeát: A plakát

Egy napra újra találkozott a Megdönteni Hajnal Tímeát (12E) (a film február 13-án, Valentin-nap kerül a hazai mozikba) három főszereplője. Osvárt Andrea, Simon Kornél és Szabó Simon a plakát fotózása kedvéért jött össze, és bár a romantikus vígjáték története szerint csöppet sem felhőtlen köztük a viszony, a fotózás jó hangulatban – és kemény munkával telt.

Több