Monthly Archives március 2014

0

Film premierek – 2014.03.27.

Michael Caine újra a vásznon, ahol egy özvegy professzort játszik, egy amerikai vígjátékban működik a kémia, Russell Crowe a Harry Potter varázslólányával Emma Watsonnal próbál az özönvíz elöl menekülni, három francia pedig megpróbálja felfedezni New Yorkot és a hét utolsó filmje az olasz választásokról szóló Viva La Libertá.

Több
0

Film premierek – 2014.03.13.

Ismét egy hét, amikor a pangás után nem fogunk tudni választani mi is a hét legjobb filmje, nyolc film közül lehet válogatni, hogy mit is szeretne az ember megnézni, az év eleji pangás után. Premierek között számítógépes játékból készült filmet a Need for Speed-et, 2 vallásosabb témájú filmet A názáreti Máriát és az Apácát, egy kellemesnek szórakozást ígérő 70-es évekből adaptált rajzfilmet Mr. Peabody történetét, egy az ex-vel kapcsolatot melengető filmet a Szerelem a felhők felett, egy belga vígjátékot és Kevin Costner új akciófilmjét a 3 nap a halálig című filmet találjuk. Kedves forgalmazók javasolnánk, hogy kicsit jobban terítsék a filmeket, hogy maradjon az ínséges időszakra is.

Több
0

Film premierek – 2014.03.06.

Forgalmazók a héten nem fukarkodtak a megjelenésekkel, hiszen a héten 9 film közül válogathatnak az ínyencek. Dráma, vígjáték, akció, életrajz és történelem is szerepel a kínálatban: 300, Vámpírakadémia, a 3 Oscar díjas  Mielőtt meghaltam, hogy nyert versenyt Paul Potts, Háromnál több esküvő is lesz a vásznon és ne feledkezzünk el Dyga Zsombor új filmjéről a Coach Surfről sem.

Több