0

Közérdekü Palace Cinema(s) City Közlemény rajongóknak

A tegnapi nap folyamán végre a Palace Cinemas facebook oldalán a találgatások helyett kikerült egy HIVATALOS közlemény a kedvezményekről, a mozikártyáról és  a fizetőeszközökről, hiszen januárban tulajdonos váltás volt a Palace Cinemas Kft élén, mivel azt megvásárolta a Cinema City. A céghez tartozó 4 mozi körül (Westend, Campona, Mammut, MOM) azóta a találgatások mentek.A hivatalos közleményből kiderül:

Mozikártya2011

Mozikártya2011

Palace MoziKártyát átmenetileg SEHOL nem ÁRUSÍTANAK, viszont az 2011-es kártyákat mind a 11 moziban (a Westend, Mammut, MOM, Campona moziban is) elfogadják.
Ajándékjegyet a Westend, Mammut, MOM és Campona mozikban nem árulnak és nem fogadják el, 3D ajándékjegyet  sehol nem árulnak átmenetileg.
Viszont mind a 11 moziban elfogadják az üdülési csekket, így az idei caffetériára szabályoktól nagy pofont kapott kultúra utalvány helyett egyenlőre még lesz más alternatíva a kultúra és a szórakozás támogatására.
Aki azonban a Westend, Mammut, MOM vagy a Campona moziba szeretne jegyet vásárolni interneten azt el kell keserítenünk, hiszen a Cinema City internetes rendszere nem tud eladni csak foglalni, így az internetes vásárlás (NEM A FOGLALÁS) szünetel.
Amennyiben lesz további fejlemény arról a cég honlapján és facebook oldalán is tájékoztatni fogja a rajongókat és akkor ide is felkerül.

Válasz