0

Hírek az Oscar díjról – Újabb nevek

A mai napon újabb nevek kerültek nyilvánosságra az Oscar díj átadásával kapcsolatban. 5 díjátadóé, a díjátadás karnagyáé,  a Vörös szőnyeg mellett dolgozó újságírók, a bál ételeinek készítőié.

Az újabb díjátadók:
Matthew McConaughey: A közeljövőben kerül bemutatásra új filmje „Az igazság ára” és a „Killer Joe”. Korábbanláthattuk a „Ha ölni kell”, az „Amistad”, „Anyám nyakán”, az „Ed Tv” és a „Hogy veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt” című filmekben.
Helen Mirren: 2006-ban Oscar díjat nyert „A királynő” című filmben nyújtott alakításáért, de magáénak tudhat Oscar jelölést 2009-ben a „The Last Station”, 1994-ben a „György király”-ban és a „Godsford Park”-ban nyújtott alakításaiért.
Javier Bardem: Ebben az évben Oscarra jelölték a „Biutiful” című filmért a legjobb férfi szereplő kategóriában, de 2007-ben már nyert Oscart a „Nem vénnek való vidék”című filmmel. első jelölését 2000-ben kapta a „Ha leszáll az éj” című filmmel. Láthattuk a „Táncos a házban”, a „Belső tenger”, a „Szerelem a kolera idején” és az „Ízek, imák, szerelmek”című filmekben.
Amy Adams: eddig háromszor jelölték Oscarra idén a „The Fighter – A harcos” című filmért, 2009-ben a „Kétely” és 2006-ban a „Junebug” című filmért.
Mila Kunis:  szerepel a legjobb filmnek jelölt „Fekete hattyú”-ban, az „Éli könyve” a „Párterápia” című filmekben és láthatjuk majd „Barátság extrákkal” című filmben ami az idén lesz premer.

A háttérben dolgozó újságírók:
Dave Karger fogja köszönteni az „őrjöngő” rajongókkal az Oscarra érkező sztárokat, ahol elcseveg velük. Karger rutinosnak számít, hiszen ő a vezetője az EW.COM Inside movie blogjának, ahol 40-nél több riportot készített hírességekkel.
Robin Roberts az ABC „Good Morning America” című műsorának riportere és már részt vett az Oscar jelölést megelőző show készítésében.
Tim Gunn kreatív szakember az Emmy díj jelölő programból többen ismerhetik, ő fog elbeszélgetni a vörös szőnyegen a sztárokkal és kommentálja majd az idei ruha divatot.
Krista Smith a Vanity Fair újság nyugati parti szerkesztője és Hollywood-i nagykövete ő fog közvetlen a színfalak mögött tevékenykedni, ahol is majd kiteljesedik a díjátadás.
Maria Menounos az „Access Hollywood” speciális tudósítója lesz.

A karmester:
William Ross aki rengeteg filmhez írt zenét és azt hangszerelte is. Olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Barbara Streisand, Celine Dion, Josh Groban, Andrea Bocelli, Michael Buble, Kenny G., Sting és Bette Midler.

A szakácsok:
Wolfgang Puck, Matt Bencivenga és Sherry Yard: Wolfgang Puck catering cége 1998 óta felállított mércével készíti az idei Oscar díj átadás latin ízeit a klasszikus paellától a halételekig, és desszertnek Sherry Yard arannyal szórt csoki Oscar szoborja.

Válasz