0

December a gyerekek hónapja a mozikban is

A filmkészítők és forgalmazók a decemberi hónapban kedveznek a gyerekeknek, hiszen a hónapban több gyerekeknek szoló premier lesz, mindjárt kezdve a dupla 50-sel.

A dupla 50-es:) az 50 éves Disney 50.-ik animációs filmje az Aranyhaj és a nagy gubanc című film, ami a tündéri történetével kicsik és nagyok kedvence lesz, hiszen a királyság legsármosabb banditája a világ leghosszabb hajú lányának tornyába menekül és együtt kalandoznak mindenfelé.

Aranyhaj és a nagy gubanc Forrás:www.forumhungary.hu

Aranyhaj és a nagy gubanc Forrás:www.forumhungary.hu

Ezt követi a C. S. Lewis kaland könyvéből készült következő film a Narnia Krónikái 3. – A Hajnalvándor útja, amiben a Pevensie-gyerekek izgalmasabbnál izgalmasabb és veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokat kell átélniük Narnia hét úrát keresve.

16-án kerül a mozikba a Megaagy című animációs film. Megaagy Metro Man ellenfele és mindenáron szeretné meghóditani Metro City-t.

A hónapot akárcsak a trilógiát az Arthur 3. – A világok harca című film zárja. Luc Besson elkészítette Maltazar, Arthur, Holdviola és Tátombák végső összecsapását, hiszen az elöző rész kicsit félbemaradt:).

Válasz