0

Amerikai elefántember

Egy másnapos sztár a Broadwayn. A nagysikerű vígjáték trilógia főszereplője, Bradley Cooper hamarosan a világot jelentő deszkákon csillogtatja meg tehetségét. A Másnaposok-trilógiában közönségkedvenccé vált, és a Napos oldal-ban kiváló színészi képességeit is bizonyító Bradley megállíthatatlanul száguld a legnagyobb hírességek közé.

AmerikaiBotrany_werk (5)Legújabb filmjében az Amerikai botrány-ban 16 éven aluliak számára nem ajánlott (American Hustle, hazai bemutató: már a mozikban) mániákus FBI-ügynököt alakít, aki egy szélhámos-zseni (Christian Bale) és barátnője (Amy Adams) segítségével próbál korrupt politikusokat lebuktatni. A különleges hangulatú vígjáték az Oscar-verseny egyik legbiztosabb befutója. Összesen 10 díjra jelölték, és köztük az egyik Bradleyé lehet.

De ő nem a köszönőbeszédét próbálja, hanem Az elefántember címszerepét: egy súlyosan deformált, 19. századi angol férfi történetét. A színész egyszer már fellépett ezzel a szereppel 2012-ben egy massachusettsi színházi fesztiválon. Ezúttal is minden speciális kellék vagy segédeszköz nélkül, pusztán játékával jeleníti majd meg a főhős testi hibáit.

Tökéletes testét hamarosan szmokingba bújtatva láthatjuk március 2-án, az Oscar-gálán, ahol talán át is veheti a legjobb férfi mellékszereplőnek járó arany szobrot.

IC Press

 

Válasz