Monthly Archives február 2014

0

Film premierek – 2014.02.27.

Újabb csütörtök, újabb premierek.  Láthatunk a héten egy kanadai dokumentum filmet melyben a rendező saját családja életét filmesíti meg, Zac Efron ismét hozza csajozós formáját, bár előtte fogadalmat tesz, egy családi filmdrámát amiben egy nevelő apja “terrorizálja” lánya családját, Liam Neeson légi marsall szerepében menti meg gépének utasait és két férfi utat fest erdő tűz után. Jöjjenek a részletek.

Több
0

Film premierek – 2014.02.20.

Hat premierrel tudunk szolgálni a héten. Sokunkat érdekli, érdekelte mi is történt Pompey-ben  és ezzel Hollywood is így elkészült a város pusztulásának nagy filmje. Heti másik siker gyanús film pedig a második világháborúban zajló német műkincs rablások meghiúsításáról szól Clooneyval, Damonnal és Goodmannel.

Több
0

Film premierek – 2014.02.13.

Február második hete és mi van akkor? Hát Valentin nap és a szerelmesek hete, ezen a héten a megszokottnál kicsit több a romantikus film. A hét érdekessége lesz a kislányok kedvence Justin Bieber filmje a Belive.

Több
0

Film premierek – 2014.02.06.

Írd és mondd a héten 9, azaz kilenc premier film közül lehet választani ezen a héten csütörtökön. Ugyan a drámák hete, de lesz animációs film,  romantikus film és sci-fi is. Lehet Legózni, de akik emlékeznek a Robotzsarura Peter Wellerrel és Nancy Allennel, azoknak most meg kell szokni Joel Kinnamant és a modernizált designt. A Vertigo Média jóvoltából a Nimfomániás második rész is a vászonra kerül, de lesz Kertvárosi bordély, két háborús film az egyik a második világháborúban, a másik pedig Afganisztánban játszódik.

Több
0

Clooney és csapata (12)

Hollywood egyik legnehezebb filmes feladata a szereposztás: a készülő filmek alkotói ügynökök, közvetítők és a stúdiók elvárásai között tévelyegnek: az időpont-egyeztetés és az alku néha többet nyom a latban, mint egy jó forgatókönyv.

Kivéve, persze, ha a filmest George Clooney-nak hívják.

Több
0

Connelly és Crowe (12)

Jennifer Connelly jól érzi magát a bőrében és egyáltalán nem ért egyet a hollywoodi önsanyargató szépségideállal.

– Vagy húsz éve élek Hollywoodban – nyilatkozta nemrég a háromgyerekes szépség. – Láttam eleget abból, hogy hányféleképpen kínozzák magukat emberek, csak azért, hogy úgy legyenek szépek, ahogy elvárják tőlük. Nekem a boldogság többet ér.

Több