0

Suli Vakáció ideje alatt? – Itt a Cinema City Nyári Iskola

A Cinema City egy új promócióval csinál kedvet a nyári mozizáshoz, garantál és nyerhető ajándékokkal. Ez nem más mint a Cinema City Nyári Iskola.

Egy regisztráció után hetente 3 féle játékban teheted próbára tudásodat 8 fordulón keresztül:

  1. Filmkvíz: egy 10 kérdésből álló tesztet tölthet ki a próbálkozó, amennyiben elrontotta akkor még 10x próbálkozhat más más kérdésekkel.
  2. Filmklip: egy 10 filmrészletből álló klippet kell meg nézni, majd megjelölni a helyes válaszokat. Ha nem ebben is téved az ember akkor 2x próbálkozhat összesen.
  3. Kreatívitási játék: Ehhez a játékhoz még rendszer hiba miatt sajnos nem sikerült hozzáférni, így nem tudni mit is takar, de reméljük hamarosan lesz rá lehetőség kipróbálni.

A garantált nyeremények között popcorn, poló, kóla, könyv, újság előfizetés,  c, belépő található, a döntőben pedig autót, motort, repülőjegyet, tv-t és egy egy éves CINEMA CITY VIP bérletet lehet nyerni. És hogy azért mozizás nélkül ne teljen el a játék ideje az utolsó két fordulóhoz két mozijegyre is lesz szüksége a játékosoknak.
Akit érdekel a játék az a linkre kattintva oda ugorhat és regisztrálhat vagy ha a böngészője sorába beírja a http://www.nyariiskola.cinemacity.hu címet. Kellemes szórakozást kívánunk.

Válasz