0

Itt a Zimmer Feri 2!

Újra támad a Fikász család az év végén, akik szeretnék megmutatni milyen is a szellemes magyar vendégszeretet a kastélyszálló-bizniszben.

Kép a Zimmer Feri 2-ből Forrás:hungaricom.hu

Kép a Zimmer Feri 2-ből Forrás:hungaricom.hu

A Fikász család tagjai Ferenc, a felesége Vilma, a lányuk Rózsi, a vejük Pista és a strand-büfés Charlie visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák.

Charlie és Pista közösen találnak egy teljesen romos, elhagyatott kastélyt egy távoli kisfaluban, amit pár ezer forintért meg is szereznek a helyi önkormányzattól. A sikeres üzletre épp áldomást isznak a kocsmában, ahol egy öregembertõl megtudják, hogy a kastély el van átkozva, ezért akart tõle megszabadulni a polgármester, de Charlie és Pista csak nevetnek az öregen. Kölcsönökbõl finanszírozva felújítják a kastélyt, amely tárt karokkal várja a vendégeket, akik a kezdetben nem igazán tolonganak. A család eszének Ferinek ekkor – ezúttal is – zseniális ötlete támad. El kell terjeszteni, hogy a Savolyai-kastélyszállóban szellem kísért, amely hírre majd csak úgy özönlenek a kíváncsi vendégek. Éjszakánként lepedõt húz a fejére és elkezdi riogatni a vendégeket. A trükk sikeresnek bizonyul, híre megy a kísértetnek és megindul a vendégek hada. Minden a legnagyobb rendben megy addig, amíg egy éjjel Feri meg nem pillant egy másik szellemet…! Egy igazit! És ekkor kezdõdnek el a bonyodalmak…

zimmerferi02

Kép a Zimmer Feri 2-ből Forrás:hungaricom.hu

Szereplők:  Reviczky Gábor, Pogány Judit, Szarvas József, Kovács Vanda, Növényi Norbert, Molnár Piroska, Csukás Márton, Kálomista Anna, Schell Judit, Murányi Tünde, Kálloy Molnár Péter, Hajdú Steve, Györgyi Anna, Janklovics Péter, Balogh Anna, Szabó Gyõzõ, Nagy Enikõ

A rendezõ-forgatókönyvíró Tímár Péter ötödik közös filmje Kálomista Gábor producerrel.  A filmet augusztusban kezdték el forgatni és várhatóan december 2-án kerül a mozikba.
Előzetes a médiatárban:).

Válasz