0

Film premierek – 2011.06.30.

Végre végre végre:). Sok sok előzetes után elérkezett Michael Bay legújabb filmje a  Transformers 3. bemutatója, moziba került két színész óriás Tom Hanks és Julia Roberts közös filmje Larry Crowne részletek a tovább után.

 


Tilva Ros – Tilva Roš
színes, feliratos, szerb romantikus dráma, 99 perc, 2010 (16)
Rendező: Nikola Lezaic
Szereplők: Marko Todorovic, Stefan Djordjevic, Dunja Kovacevic

Bor valaha legnagyobb rézbányája mára csak egy hatalmas lyuk Európában. Toda és Stefan legjobb barátok, bandájukkal rendszeresen itt verődnek össze deszkázni. Idejük nagy részét azzal töltik, hogy Jack-ass jellegű videókat gyártanak. Közös barátjukért, Dunja-ért, aki csupán a vakációra tért vissza Franciaországból, csendes szerelmi harcot vívnak.

 

Transformers 3: A hold sötétsége – Transformers: Dark of the Moon
színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 154 perc, 2011 (16)
Rendező: Michael Bay
Szereplők: Shia LaBeouf, Tyrese Gibson, Frances McDormand

Shia LaBeouf viszatér Sam Witwicky szerepében a Transformers 3-ban. Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még a Transzformerek sem lesznek képesek megmenteni minket.

 

Larry Crowne
feliratos amerikai romantikus vígjáték 99 perc
Rendező: Tom Hanks
Szereplők: Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston

A mindig pozitív, szeretetre méltó Larry Crowne-t (Tom Hanks) váratlanul kirúgják a hipermarketből, ahol a tengerészgyalogosoktól való leszerelése óta dolgozott. A hirtelen jött rengeteg szabadidő és a sikeres újrakezdés reményében beiratkozik a főiskolára. A padsorokban igazán színes társaság fogadja: csupa különc, lúzer figura, akik szeretnek falkában robogózni, és akiknek valamiért nem “jött össze”, de azért bíznak a jobb jövőben. Larry maga is meglepődik, amikor belehabarodik a retorikaoktatóba, Mercedes Tainotba (Julia Roberts), aki már legalább annyira unja a tanítást, mint a férjét. Lehet, hogy Larry épp akkor találja meg az élet értelmét, amikor más azt hinné, hogy az már semmit sem tartogat a számára.

<object width=”480″ height=”303″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/OV4M5Tix6AM?version=3&amp;hl=hu_HU”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/OV4M5Tix6AM?version=3&amp;hl=hu_HU” type=”application/x-shockwave-flash” width=”480″ height=”303″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true”></embed></object>

Válasz