0

Film premierek – 2010.12.23.


Utódomra ütök
színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 98 perc, 2010
rendező: Paul Weitz
szereplők / magyar hangok: Robert De Niro (Reviczky Gábor), Ben Stiller (Lippai László), Teri Polo (Haumann Petra), Owen Wilson (Crespo Rodrigo), Dustin Hoffman (Tahi Tóth László), Barbra Streisand (Kovács Nóra)

Tíz évvel, két kis Beckurral és számtalan akadállyal később Greg végre megbékél szigorú apósával, Jackkel. Ám amikor a pénzszűkében lévő apuka másodállást vállal egy gyógyszercégnél, Jack ismét teljes gőzzel gyanakodni kezd kedvenc ápolójára. Amikor Greg és Pam egész klánja – Pam expasijával, Kevinnel kiegészülve – felvonul az ikrek születésnapi buliján, Gregnek bizonyítani kell a szkeptikus após előtt, hogy ő a férfi a háznál. Ám a sok félreértés, kémkedés és titkos hadművelet közepette vajon sikerül Gregnek kiállnia Jack utolsó próbáját, és ő lehet a család következő pátriárkája vagy a bizalom köre megtörik örökre? Az akaratok viadala Jack Byrnes és Greg Beckur között a tetőfokára hág a nagysikerű vígjátéksorozat harmadik részében, melyben Laura Dern, Jessica Alba és Harvey Keitel csatlakozik a parádés szereposztáshoz.


Arthur 3. – A világok harca
színes, magyarul beszélő, francia animációs film, 101 perc, 2010
rendező: Luc Besson
szereplők /magyar hangok: Freddie Highmore (Czető Ádám), Selena Gomez (Gubás Gabi), Gérard Darmon (Széles Tamás), Robert Stanton (Seress Zoltán), Michel Duchaussoy (Borbiczki Ferenc)

Malatazár fondorlatos csellel eljutott az emberek világába. A célja egyszerű: szúnyogokból álló hadsereg szervezése, és az univerzum meghódítása. Csak Arthur hiúsíthatja meg a tervét, de ehhez a kertből vissza kell jutnia a hálószobájába és villangó méretűből újra normál nagyságúvá kell válnia. A feladat nem egyszerű, a kalandos úton Holdviola és Tátombák segítik a fiút. Van azonban még valaki, aki csatlakozik hozzájuk: Maltazár fia, Darkosz, aki az állítja, át akar állni a jó oldalra. Gyalog, biciklivel, autóval vagy éppen Harley Davidsonon, Arthurnak és barátainak minden segítségre szüksége lesz, hogy legyőzzék Maltazárt a végső csatában.

Válasz